Landolt az UFO 2 – 90 másodpercbe még több erőt töltött a FOREO

Továbbfejlesztett hiper-infúziós, 4 az 1-ben technológia: teljes spektrumú LED fényterápia, termoterápia, krioterápia, T-Sonic pulzálás a legoptimálisabb, testreszabható arcápolási rutinért – ezt kínálja a FOREO UFO 2-je

Magyarországon is bemutatkozott az UFO 2, és mi olyan szerencsések lehettünk, hogy ezt élőben is megnézhettük!


Foreo UFO 2

Egy gyönyörű helyszínen, a Mystery Hotel Budapest tetőteraszán landolt az UFO 2, a 2018-ban piacra dobott UFO 2-perces komplex arckezelő készülék továbbfejlesztett nagytestvére (magát a kistestvért, az UFO-t korábban mi is tesztelhettük, az erről szóló cikkünket itt találjátok). A svéd beauty-tech cég, a FOREO ígérete szerint az új UFO-ban alkalmazott úttörő innovációval az okos-maszkolás 2020-ban ismét szintet léphet. Az, hogy erre milyen nagy igény van, mutatja a cég által közzétett szám is, miszerint az első generációs okos arcmaszkból a FOREO az elmúlt évben 36 millió készüléket értékesített világszerte. Ez a szám pedig – valljuk be – elég meggyőzően támasztja alá a skin-tech innovációknak és magának a FOREO-nak is a létjogosultságát a 21. században.

De a hangzatos kifejezések helyett nézzük meg, hogy mit is nyújt az UFO 2 és azt is, hogy miben több, mint a készülék elsőgenerációs változata.

Teljes spektrumú LED fényterápia

Az egyik nagy újítás a készülékben, hogy a korábban alkalmazott 3 színnel ellentétben az UFO 2 már a szivárvány színeinél is több, 8 színnel tudja segíteni a bőrápolási rutinunkat. Mindegyik szín egyedi hatással rendelkezik, célzottan aktiválva az egyes FOREO maszkok összetevőit.

FOREO UFO 2

Nézzük, hogy melyik szín mire is jó:

  • Lila LED          – finomítja a ráncokat és elősegíti a ragyogást,
  • Fehér LED      – feszesít a bőrt és csökkenti a puffadást,
  • Zöld LED        – élénkíti a fakó arcszínt és kiegyenlíti a bőrtónust,
  • Narancs LED – revitalizálja és frissíti a bőrt,
  • Kék LED         – csökkenti a bőrhibákat, felveszi a pattanásokat okozó baktériumok ellen a harcot,
  • Cyan LED       – nyugtatja a stresszes bőrt,
  • Sárga LED      – csökkenti a bőrpírt és enyhíti a bőrirritációt,
  • Piros LED       – stimulálja a kollagén és elasztin termelését, csökkenti az öregedés jeleit.

Termoterápia (hőterápia)

A készülékben alkalmazott termo-technológia azonnal felpuhítja a bőrt, és felkészíti arra, hogy a kiválasztott maszk összetevői még mélyebbre juthassanak. Az első generációs készülékhez képest az UFO 2-ben található továbbfejlesztett technológia a hőt már ötször gyorsabban juttatja a bőrbe az ehhez szükséges optimális hőmérsékleten, 45°C-on.

Krioterápia (hidegterápia)

Az „azonnali fiatalító hatásáról” híres kriokezelés pillanatok alatt lehűti a bőrt, miközben – a maszk hatóanyagait bezárva a bőrbe – összehúzza a pórusokat, és csökkenti az arc esetleges puffadásait.

T-Sonic pulzálások

A készülék nyugtató arcmasszázs kezelést is tud nyújtani. A percenkénti 10 000 pulzálás ellazítja a bőrt, megkönnyíti az összetevők felszívódását, és növeli az UFO-maszk formulák hatékonyságát. A pulzálások ezen felül csökkentik az arcizmok feszülését és kisimítják a kisebb ráncokat.

Az UFO 2 kizárólag UFO Power Activate Maszkokkal párosítható, a FOREO pedig a maszkok kínálatát is bővítette nemrégiben, amikor piacra dobta a Farm To Face maszk kollekcióját. A kollekció olyan értékes alapanyagokat tartalmaz, mint a hidratáló rózsa, a tisztító zöld tea vagy a simító acai bogyó. A cég az otthoni luxus élmény fokozásaként piacra dobott egy kaviárt és 24 karátos aranyat tartalmazó maszkot is.

Ahogyan az UFO, így az UFO 2 is a FOREO For You alkalmazással használható, amely könnyen letölthető a Play és az App store-ban is. A készülék regisztrálása után pedig rögtön indulhat az egyéni igények szerinti testreszabás és használat.

Az UFO 2 bevezetésével párhuzamosan a FOREO piacra dobta a készülék kistestvérét, az UFO mini 2-t is, amely majdnem mindenre képes, mint a nagytestvére, de a krioterápiát csak az UFO 2-vel tudjuk használni.

A piszkos anyagiak

Az UFO 2 és az UFO mini 2 már elérhető a foreo.com oldalon 3 színben, 279 eurós (kb. 97 ezer forintos), illetve 179 eurós (kb. 62 ezer forintos) árakon.

A bemutató alapján minket első körben meggyőzött, nagyon elégedettek vagyunk az újításokkal.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Nora

Nora

A szépségápolás és a konyhai elektronika a szakterülete. Nagyon jól ért a főzéshez és ahhoz is, hogy mivel érdemes főzni.

Ezeket olvastad már?