Ezek a Sony tévék már készen állnak a PlayStation 5-re

A Sony konkrétan is elárulta, hogy mely tévéit szánja a PlayStation 5 konzolhoz. 

Nemrég még csak a szakértők tippelgettek, melyik Sony tévé lesz a legjobb a PlayStation 5-höz, most pedig megmondta maga a Sony. Az XH90 széria még májusban jelent meg a piacon, a vételára 1549 és 3949 euró között alakul. Mindegyik 4K HDR Processor X1-re épít és Android TV rendszert futtat.


Ezek a tévék már a következő-generációs konzolokat is támogatják, konkrétan a PS5-öt mindenképp. A játékok 4K@120fps mellett futnak majd, alacsony input lag mellett, jelen esetben 7,2 milliszekundumról van szó, legjobb esetben. A BRAVIA Game mód is támogatott, ez érzékeli a PS5-öt, és alacsony válaszidejű módra vált. A DualSense kontroller pedig a konzolt és a tévét is fel tudja ébreszteni.

Ezen felül a ZH8 8K-s és az XH92 tévék is támogatják a PS5-öt, bár előbbi szintén csak a 4K@120fps-t. Azt egyelőre nem tudni, hogy ugyanez az Xbox Series X esetében is támogatott lesz-e.

Fotó: Sony

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?