LG, baktériumölő

Nem csak a vírusvészhelyzett miatt, hanem alapvetően nagyszerű ötlet, amit az LG bedobott ma! A baktériumölő töltőtok tipikusan az a termék, amire az ember azt kérdezi, hogy miért nem érkezik minden vezetéknélküli füles ilyenben?

Két új, vezeték nélküli LG TONE Free fülhallgatót (HBS-FN6 és HBS-FN4 modellek) dobott piacra az LG Electronics Magyarországon. A Meridian hangtechnológiájával felvértezett fülesek közül az erősebb az LG UVnano tokjával érkezik, amely

töltés közben képes eltávolítani egyes baktériumokat a fülhallgatóról.

Mindkét TONE Free modell négyféle, a Meridian által kifejlesztett hangbeállítást kínál: a Természetes mód autentikus és kiegyenlített, természetes hangzást kelt; a Belemerülő mód kiterjesztett térhatást generál, a Basszuskiemelés felerősíti a basszus hangokat, a Magaskiemelés pedig az énekhangokat teszi tisztán hallhatóvá. A fülhallgatók szorosan simulnak a fülbe, így alkalmasak arra, hogy kiszűrjék a leginkább zavaró külső zajokat, a környezeti hang mód azonban azt is lehetővé teszi, hogy a fülhallgató viselője egyetlen érintésre egyből újra hallja a körülötte zajló eseményeket.

LG, baktériumölő

A magasabb kategóriát képviselő HBS-FN6 az LG UVnano töltőtokjával érkezik, amely biztonságos tárolást, problémamentes töltést és fokozott higiéniát kínál. Beépített ultraibolya fény alkalmazásával az LG vékony töltőtokja elpusztítja a kóli és sztafilokokkusz baktériumok 99,9 százalékát a hipoallergén szilikon füldugóról és annak belső felületeiről. A kompakt töltőtok akár egyórás zenehallgatást is képes szolgáltatni csupán ötpercnyi töltési idővel. Teljesen feltöltött állapotban mindkét modell akár hat órán át használható, az UVnano tok pedig további 12 órányi üzemidőt biztosít, így a fülhallgatók összesen akár 18 órán át is üzemképesek.

Bírják a strapát

Az új LG TONE Free termékek IPX4 besorolással rendelkeznek, azaz ellenállóak a fröccsenő vízzel, az esővel és az edzés közbeni verejtékkel szemben. Mind a HBS-FN6, mind pedig a HBS-FN4 hozzáférést biztosít a csatlakoztatott okostelefonon használt Google vagy Siri hangalapú asszisztensekhez. A fülhallgatókba beépített, személyre is szabható érintés alapú parancsokkal a hallgató elindíthat, megállíthat vagy továbbléptethet egy zenét, de a hangerőt is változtathatja anélkül, hogy a telefonért nyúlna.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!