Forrás: Youtube

Az ultraszonikus Superbrush 360 fél perc alatt sikálja tökéletesen tisztára a fogainkat, ráadásul az ára is egészen baráti – mármint ahhoz képest, amit tud. 

Noha megosztottak a nézetek arról, hogy naponta hányszor kellene fogat mosni, abban semmilyen formában nincs vita, hogy a reggeli és az esti fogmosás létszükséglet – legalábbis akkor, ha nem akarjuk idejekorán elveszíteni a fogainkat.

Talán arról sem kell prédikációt tartani, hogy a megfelelő fogkefe megválasztása milyen fontos, hiszen ahogyan javíthat, éppen úgy ronthat is fogunk állapotán. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy reggelente a nagy rohanásban sokan az alapos fogmosástól veszik el az időt.

Egy Liechtenstein székhelyű picinyke start up találmánya a SuperBrush 360 azonban olyat ígér, amelyet eddig senki: fél perc alatt tökéletesen tisztává varázsolja a fogsort. Az új készülék lényegében egy vibrációs szájkütyü, amely a legnagyobb alapossággal képes a fogainkat megtisztítani, sőt ha szeretnénk,  különleges kék fényével még fehérré is varázsolja a fogakat ráadásul úgy, hogy mindeközben az ínyt sem irritálja. Ha pedig végeztünk, nincs vele más dolgunk, csak simán leöblíteni.

A SuperBrush-t a többi elektromos fogkeféhez hasonlóan kell tölteni, de ígéretük szerint akár egy egész hónapig is bírják. A szuperszonikus fogkefe ráadásul egészen baráti áron, 150 dollár, ám Magyarországon egyelőre még nem került forgalomba.

Bár mi első ránézésre leginkább egy sci-fi filmben tudnánk elképzelni, a start up szerint a StarBrush 360 a jövő fogkeféje.

Forrás: CNN.