10 röhejesen kamu Instagram kép, ami harcban áll a valósággal

Az emberek mindent bevetnek, hogy a közösségi médiában különösen jó színben tűnjenek fel. Többek között rommá retusálják-módosítják a róluk készült képeket. Jöjjön most 10 kamu Instagram kép!

Abban nem lehet vita, hogy az emberek egy része egyszerűen megőrült a közösségi oldalaktól. Azaz egészen pontosan attól, hogy ezeken a felületeken a lehető legjobb színben tűnjön fel. Vannak akik csak parádézni akarnak, mások az ismerőseiknek akarják bebizonyítani, hogy milyen sikeresek. És persze akadnak olyanok is, akik a valóságosnál sokkal előnyösebb külsőt alkotnak maguknak különféle trükkök segítségével.


Ez utóbbi csoport tagjai már olykor egészen messzire mennek, és szerencsére vannak olyanok, akik dokumentálják is a dolgaikat, illetve lerántják a leplet a hazugságokról. Így mi kívülállók remekül tudunk szórakozni ezeken a kamu Instagram képeken. Jöjjön ezek közül néhány egészen röhejes darab!

1:

Mintha nem is ugyanaz az ember lenne :DD (Forrás)

2:

kamu instagram

Szerencsétlennek milyen palacsintakeze lett. (Forrás)

3: 

A bal oldali képet reggel rakta ki az Instára Kyle Jenner, a jobb oldalin még az látszik, hogy milyen feje volt ugyanaz nap a tévében. (forrás)

4:

Én is mindig behúzom a hasam 😀 (forrás)

5:

A smink és a szűrők ereje! (forrás)

6:

kamu instagram

Elment nyaralni, és eltűnt az orra! (forrás)

7:

Édesem… ennyi ésszel hogy nem felejtettél el levegőt venni? (forrás)

8:

Igazi Photoshop mágus! Gyíkembert csinált a hölgyből! (forrás)

9: 

Az a kurva valóság, az… (forrás)

10:

UFÓ-t csinált magából a hülye Photoshoppal. Hát megérte? Kellett ez? (forrás).

Ezek után felesleges okoskodni bármit, látszik, hogy az emberi hülyeség határtalan. Sokan már konkrétan egy alternatív valóságot alakítottak ki a social media felületeken. A vicc az, hogy milliók pedig ájultan követik és csodálják őket.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?