A berlini IFA elektronikai kiállításon több cég bukkant fel, akik kifejezetten az erotikus eszközökre specializálták magukat. Okosvibrátorok, és egyéb Bluetooth támogatású masinák tömegét vonultatták fel ezek a vállalatok.

Az okostelefonok, okostévék és az okosórák sikerét látva egyre több cég gondolkodik úgy, hogy más területen is lenne értelme ebbe az irányba indulni. A berlini IFA 2020 kiállításon meglepően sok kisebb-nagyobb vállalat bukkant fel, akik intelligensnek nevezett erotikus segédeszközökkel próbálnak betörni a felhasználók pénztárcáiba.

Okosvibrátorok

Lehetett találkozni mindennel, színes-szagos okosvibrátorok, masszírozógépek, meg egy csomó minden más, várta a meghökkent látogatókat, amikkel kapcsolatban csak találgathat az ember első pillanatban, hogy vajon mire is szolgálhat. Ezekben a termékekben közös, hogy rendelkeznek valamilyen beépített motorral, és Bluetooth révén vezeték nélkül képesek csatlakozni a mobil eszközökhöz. Egy alkalmazáson keresztül vezérelhetőek, számtalan különféle üzemmódot kínálnak, van, amelyik levegőt fúj ki magából, pulzál, rezeg és még hangokat, sőt illatokat is kiad magából. Még olyan is akad közöttük, amely már mesterséges intelligenciára épülve öntanuló módon próbálja kitalálni magától, hogy a használójának mire is lenne szüksége.

Az egyik legnagyobb, ilyen eszközökkel foglalkozó cég a Statisfyer, amely az okosvibrátorok egyik legnagyobb gyártója. Meglátásuk szerint a koronavírus-járvány időszaka alatt hihetetlenül felfutott az ilyen termékek piaca. Sokan kényszerültek otthon maradni, nem járhatnak ismerkedni, és emiatt a szexelés alternatív formái felé fordultak. Fel kellett futtatniuk a fejlesztést és a termelést is, mert ha így mennek tovább a dolgok, ez aranykorként vonulhat be a cég történelmébe

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!