Eszméletlen menő a mini mosogatógép

Egy pár vagy egy agglegény számára tökéletes lehet a hordozható, fertőtlenítésre is képes mini mosogatógép.

A Daan Tech nevű francia cég az IFA 2020 kiállításon mutatta be új termékét, amely nem más, mint egy mini mosogatógép. A Bog névre keresztelt masina 34 centi széles, 49 centi hosszú és ugyanilyen magas, tehát egy pici lakásban is simán otthonra lelhet. Szabadon álló, azaz nem kell beépíteni a konyhapultba, vagy akár arra rá is tehető. Mivel a súlya csak 10 kiló, ezért akár viszonylag el is vihető valahova, mondjuk kempingezni vagy egy nyaralóba.


Daan Tech Bob
A működéséhez szükség van elektromos áramra, viszont a víztartálya kívülről is feltölthető, tehát nem kell rákötni a vízhálózatra. A színes dizájn egyszerűen szuper, a kezelés pedig a beépített 2,2 inches LCD kijelzőnek köszönhetően pofonegyszerű. Egy mosogatási ciklus Extra fokozatban csupán húsz percig tart, és a masina ilyenkor is csak 2,9 liter vizet fogyaszt.

A rugalmasan variálható tálcájába befér 8 tányér, 2-2 pohár, teás- és kávéscsésze valamint 12 evőeszköz. De akár pakolható bele egyszerre 16 pohár is. A Daan Tech szállít hozzá egy kis kazettában mosogatószert, amely ha kifogy, vissza lehet küldeni a cégnek, ők pedig küldenek újat. Emellett bármilyen más, a boltokban kapható vegyszerrel is használható. Szuper kis extrája, hogy fertőtlenítő funkcióval is ellátták. Azaz például egy mobil vagy maszk is betehető, és ilyenkor értelemszerűen nem vizet enged a termékekre, hanem UV fényt. Ha minden a tervek szerint halad, akkor a mini mosogatógép idén ősszel már megvásárolható lesz 300 eurós, tehát mintegy 110 000 forintos áron akár az interneten is.

Daan Tech Bob

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?