Foreo LUNA 3 Men

A férfiszépségápolás ma már messze túlhaladta „a magamra fújok egy kis oldszpájszt vagy ákszot” szintet. Teljesen elfogadott dolog, hogy a férfiak is egyre több helyet követelnek maguknak a fürdőszobaszekrények polcain. Az egyenjogúság jegyében a svéd beauty márka, a Foreo is újra gondolt rájuk. A cég a koronavírus miatti karantén ideje alatt ugyanis fokozott érdeklődést tapasztalt a férfiak részéről, így ősszel piacra dobta a kifejezetten férfiaknak szánt LUNA 3 Men szónikus szakáll- és arctisztító készülékét.

A már Magyarországról is elérhető készülék a férfiak körében méltán népszerű LUNA 2 nagytestvére, a LUNA termékcsalád minden pozitívumával. A LUNA 3 Men a legújabb készülék a LUNA innovációk sorában, ultra-higiénikus szilikon borítással, továbbfejlesztett T-Sonic pulzálással és rendkívül hosszú használati idővel. Egyszeri USB töltés akár 650 használatra is elegendő lehet. A mindennapi arcápolási rutinba illeszthető a Foreo LUNA 3 Men az egyedülálló szónikus technológiájának köszönhetően a hagyományos, manuális arctisztításnál 6X hatékonyabban tisztítja meg az arcbőrt.

Mindemellett segít eltávolítani a szennyeződéseket, a faggyú és az elhalt hámsejtek 99,5%-át, csökkentve ezzel az olyan – a férfiakat is zavaró – bőrproblémákat, mint a pattanások, a benőtt szőrszálak és a borotválkozás utáni bőrirritáció.

Ha a fentiek még nem győzték meg a férfi olvasóinkat, hogy szükségük van egy ilyenre, talán most mégis megfontolják annak beszerzését, mert használatával a borotvapengék élettartama is kétszeresére növelhető, míg a szakáll és a bajusz tisztább marad és könnyebben formázható, akár otthoni környezetben is.

A használat során 16 különböző erősségi fokozat választható, percenként 8000 pulzálással. A készülékhez kapcsolódó ingyenes mobilapplikációval személyre szabható a bőrápolási rutin, illetve az applikáció segít az ideális masszázskezelés kiválasztásában is.

A LUNA 3 Men szeptembertől elérhető a foreo.com oldalon 199 euróért, megközelítőleg 71 000 forintért.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!