Online videókonferencia közben csókolgatta kedvese kebleit a parlamenti képviselő

Ráadásul az egészet kitolták egy YouTube csatornára is, így bárki láthatta élőben a műsort. Az online videókonferencia veszélyes, értem?

A járvány miatt az argentin parlament hagyományos vitáiba is megérkezett az online videókonferencia. A képviselők egy része tehát otthonából jelentkezik be, és próbálja ütköztetni érveit a többiekkel.


Így tett Juan Emilio Ameri is, aki a nyugdíjalapokról szóló megbeszélés közben úgy érzékelte, hogy elment otthonában az internet. Emiatt aztán nyugodt szívvel, a gépe és kamerája előtt ülve kezdte lemezteleníteni barátnőjét, illetve csókolgatni annak kebleit. A baj csak az, hogy az internetkapcsolattal minden rendben volt…. Így az online videókonferencia összes résztvevője, plusz azok, akik nézték az ezt közvetítő YouTube csatornát, gyönyörködhetett a felhevült politikus akciójában.

Természetesen kitört a botrány. Juan Emilio Amerire azzal védekezett, hogy a kedvese a közelmúltban kapott nagyobb melleket, és csak az orvosi beavatkozást kívánta ellenőrizni. Sajnos a pártja nem fogadta el ezt az érdekes, az egészségügyi vizsgálatokat új szintre emelő magyarázatot, és lemondatta azonnal a képviselői pozíciójáról. A karrierje egy pillanat alatt megbicsaklott, pusztán azért, mert képtelen volt elsajátítatni az online videókonferencia etikettet. Igazából döbbenet, hogy már nagyjából fél éve tart a pandémia. Volt ideje mindenkinek megtanulni, hogy attól, hogy otthonról dolgozik, még nem jelenti feltétlenül azt, hogy minden szempontból „otthon” van….

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?