Gamerekre szabták az új Killer Ethernet adaptert

USB-C portból csinált 2,5 gigabites Ethernet csatlakozót a Rivet Networks új Killer adaptere. 

Manapság sajnos előfordulhat még a gamerlaptopok világában is, hogy az újonnan megvásárolt notebookon nincs túl sok port. USB-C általában akad, Ethernet azonban nem igazán. Pedig a legjobb és leggyorsabb kapcsolat még mindig a kábeles, ami játékoknál is fontos szempont lehet. Sebaj, a Rivet Networks új Killer adaptere megoldja a feladványt.


Az új Killer adapter ugyanis egy USB-C portból (még az USB 3.1 is támogatott) csinál 2,5 Gbps-os Ethernet csatlakozót. A gyártó ezt kifejezetten gamereknek szánja, esetleg professzionális felhasználóknak. Az adapter előnyben részesíti az igényelt feladatok számára a hálózati forgalmat, és extrém gaming módot is kínál többek között.

Az USB-s adapter támogatja a 2.5GBASE-T Alliance PHY specifikációt, az IPv4-et, IPv6-ot és a „jumbo” 16K-byte frame-eket, megfelel az IEEE 802.3az Energy Efficient és 802.3x Full Duplex Flow szabványoknak is. Az ára 49,99 dollár.

Fotó: Rivet Networks

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?