Ha valaki Lumix S5 fényképezőt vásárol, akkor adnak mellég egy bitang, 185 000 forintba kerülő Sigma objektívet. Ez azért Panasonic akció a javából.

Elég bitang Panasonic akció jött szembe, mikor a cég weboldalán kurkásztunk. Ha valaki vesz egy Lumix S5 fotómasinát, akkor hozzávágnak egy igen komoly objektívet. Egészen pontosan egy SIGMA 45mm f/2.8 DG DN | CONTEMPORARY típusú kiegészítőt, amivel még sokoldalúbbá válhat a képalkotás.

Panasonic Akció

Ez azért nem gyenge, és nem is kell semmit tenni hozzá, mint kitölteni egy kérdőívet, valamint persze kiköhögni a fényképezőgép árát. A Panasonic akcióban résztvevő Lumix S5 egyébként egy tükör nélkül full frame masina, amiről a cég azt ígéri, hogy pazar minőségű álló- és mozgóképek hozhatóak vele össze. Mondjuk nyilván az lenne a meglepő, ha enne ellenkezőjét állítaná.

Mindenesetre nem árt sietni, mert az akció már csak két napig él, 2020. szeptember 30-ig kell lebonyolítani a vásárlást, és utána kapja meg az ember az objektívet. Még több infó itt: Panasonic Akció.

Ahogy nézegettük a GfK piackutató által közzétett adatokat, a fényképező üzletágra ráférnek az ilyen akciók. Az ilyen készülékek iránti kereslet eléggé bezuhant az utóbbi időszakban. Az egyre jobb kamerával ellátott okostelefonok terjedése mellett a szektornak az sem kedvezett, hogy a vírus miatt sokan inkább otthon maradnak és nem mászkálnak ki. Emiatt aztán kevésbé is érzik úgy, hogy szükségük lenne egy jó fényképezőgépre.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!