A HP eszközei egészen új szintre emelik az otthoni munkavégzést!

A hibrid munkavégzést támogatják a HP vadiúj eszközei, amelyek profi szintre emelik az otthoni munkavégzést. 

A COVID-19 járvány az élet több területén is elképesztő változásokat eredményezett, többek között a munkavégzésben is: a hibrid munkavégzés szinte általánossá vált, ugyanis az üzleti szakemberek megközelítőleg fele dolgozik most otthonról. Az új környezet új igényeket is szül, például a felhasználóknak gyorsabb gépekre és gyorsabb internetelérésre van szükségük otthonaikban.

A kialakult hibrid munkakörnyezetben a felhasználók otthona hosszú távon is munkahellyé válik, a vállalkozásoknak pedig egyidejűleg kell támogatnia a távolról és irodából való munkavégzést is, így a számítógépek szerepe meghatározóvá válik
 – mondta el Andy Rhodes, a HP Személyi számítógépek üzletágának globális vezetője.


A HP ProBook 600 G8 és HP ProBook 400 G8 PC modelleket azoknak tervezték, akiknek munkanapjai hol az otthoni íróasztal mellett, hol pedig a tárgyalóteremben telnek. A legújabb ProBook 600 és ProBook 400 gépek tökéletesen biztosítják a felhasználók számára az üzleti életben szükséges teljesítményt, biztonságot és tartós működést – olvashatjuk a vállalat sajtóanyagában.

hp hibrid

A HP új Elite és Pro asztali gépei elsősorban a nagyobb munkaterhelést hivatottak kielégíteni, mivel úgy tervezték őket, hogy megfeleljenek a multitasking követelményeinek. A HP EliteDesk 805 G6 Sorozatú PC-k például egészen egyedi, modern borítást kaptak, bővíthetőségük révén személyre szabhatók, ráadásul VR-támogatottsággal egészen magas szintű munkavégzést tesznek lehetővé.

A HP ProDesk 405 G6 Sorozat gépei a növekvő vállalkozások számára lehet ideális választás: a legújabb AMD Ryzen™ PRO Series Desktop processzor kiemelkedő teljesítményt és sokoldalúságat kínál energiatakarékos és csendes módon.

hp hibrid
HP ProDesk 405 G6 desktop

A HP E24d és E27d konferencia-monitorok a virtuális együttműködés terén kívánják a legkényelmesebb megoldást nyújtani: a Zoom-kompatibilis monitoroknak, a beépített pop-up webkamerának, a mikrofonnak és a beépített hangszórónak köszönhetően külső kiegészítők nélkül is problémamentesen csatlakozhatunk a videókonferenciához.

hp hibrid
Konferencia monitor

Árak és elérhetőség

  • HP ProBook 600 G8 PC Sorozat Magyarországon várhatóan novemberben lesz elérhető.
  • HP ProBook 400 G8 PC Sorozat Magyarországon várhatóan novemberben lesz elérhető.
  • HP EliteDesk 805 G6 Desktop Mini PC Magyarországon várhatóan novemberben lesz elérhető.
  • HP EliteDesk 805 G6 Small Form Factor PC Magyarországon várhatóan októberben lesz elérhető.
  • HP Desktop 405 G6 Desktop Mini PC Magyarországon várhatóan novemberben lesz elérhető.
  • HP Desktop 405 G6 Small Form Factor PC Magyarországon várhatóan októberben lesz elérhető.
  • HP E24D and E27D G4 Konferencia-monitorok Magyarországon várhatóan októberben lesznek elérhetők.
  • HP Device as a Service frissítések már elérhetők az ügyfelek számára.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?