Felokosított futópaddal próbálkozik a járvány idején a Mobvoi

Járvány idején sok helyen kevesebb ember jár el edzeni otthonról. A Mobvoi nekik kedvezne az új Mobvoi Home Treadmill futópad modelljével. 

A futópad még mai napig a legnépszerűbb fittnesztermékek egyike, így nem csoda, hogy mindenféle funkciókkal felruházták fel a tech-óriások, így nem csak okos szobabicikli, de okos futópad is létezik már.


A világjárvány idején sok tech cég lépett merészet, és az elsősorban az okosórákról és vezeték nélküli fülhallgatókról ismert Mobvoi is így tett most. Az okosfitnesz egyre felkapottabb piac, és ezt lovagolná meg a gyártó, továbbá azoknak kedvezne, akik járvány idején nem szívesen járnak el edzeni, hanem inkább otthoni megoldásokat keresnek. Az Amazfit után így már a Mobvoi is kínál otthoni, felokosított futópadot. Ez persze annak is jó lehet, aki állóasztalnál dolgozna a gép előtt, és a statikus séta funkció segítségével tartaná magát formában – bár elég nehezen tudjuk ezt elképzelni…

mobvoi futópad
Forrás: Mobvoi

A Mobvoi Home Treadmill mindenesetre 1235 x 685 x 1065 mm-es, összehajtható a tároláshoz, érintős vezérlőrendszere van, LED-kijelzővel az adatokhoz. A gyártó gondoskodott róla, hogy biztonságos legyen az otthoni edzés, a maximum futási tempó 12 km per órás, a séta 4 km per órás. A Mobvoi futópad ára 449,99 dollár.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: Mobvoi

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?