Disneyland felkötheti a gatyaszárat, tavasszal nyit a Super Nintendo World

A Super Nintendo World jövő tavasszal nyitja meg kapuit Japánban, addig is pedig egy Super Mario tematikájú kávézóval kedveskednek a rajongóknak. 

Bár a Nintendo vidámparkjának már valahogy a tokiói olimpia előtt debütálnia kellett volna, ahogy a játékok érkezését, úgy ezt is eltolta a COVID-járvány. A The Verge értesülései szerint azonban úgy néz ki, hogy bár egy kisebb csúszás után, de végre jövő tavasszal megnyithat a Super Nintendo World, méghozzá közvetlenül az újrarendezett olimpia előtt.


A Super Nintendo World „egy életnagyságú videojáték lesz”, a Nintendo szerint „csúcstechnológiájú túrákkal, interaktív területekkel, üzletekkel és éttermekkel, központban a Nintendo legnépszerűbb játékaival és karaktereivel”.

Super-Nintendo-World-Images
Forrás: Screen Rant

A várakozást enyhítendő, a Nintendo jövő héten (október 16-án) nyitja meg a Mario Cafe & Store-t Japánban, ahol a Mario tematikájú termékek közül válogathatnak a rajongók.

super nintendo world
Forrrás:: Nintendo

A kávézó menüjében többek között találhatunk Mario és a Luigi témájú palacsintás szendvicseket, Super Gomba italt, és bajuszos gyümölcsös szódát is. A finomságok mellett természetesen rajongói relikviák, pólók, párnák és különböző kiegészítők is kaphatók lesznek.

 

super nintendo world

Forrás: NintendoLife, Universal Studios

A Universal Studios és a Nintendo égisze alatt készülő vidámpark nem csak Japán kiváltsága lesz, a jövőben ugyanis hasonló parkok megnyitását tervezik Orlando-ban, Hollywoodban és Szingapúrban.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?