Megérkezett a legújabb Fossil okosóra

Valamivel kisebb és kevesebb tárhelyet is kínál az új modell, de már az új, Snapdragon Wear 3100-as chip dolgozik benne. 

A Fossil Gen 5 okosórák tulajdonosai számára nem túl érdekes a legújabb Fossil okosóra, mások számára azonban megfontolandó lehet új viselhető eszköz vásárlásakor. Itt van ugyanis a kicsit olcsóbb, kisebb, kevesebb tárhelyet kínáló Fossil Gen 5E. Ez már előrendelhető, és a Qualcomm új Snapdragon Wear 3100-as chipje dolgozik benne, 1 GB RAM mellett.


A Gen 5-höz képest ez 2 mm-rel kisebb, vagyis 42 mm-es, és csak 4 GB tárhelyet ad 8 GB helyett. Képes az óra az alvás és aktivitás követésére, van beépített hangszórója, WiFi, Bluetooth 4.2 LE és NFC modulja, pulzusmérője. Vízálló is a 250 dollárosa óra, amelyhez 29 dollár egy szíj. Utóbbiból nagy a választék, az órából négy nőknek és három férfiaknak szánt modellt árulnak.

Fotó: Fossil

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?