Az Inax Satis G okos wc zenél, énekel, illatsít, világít és MAJDNEM mindent elintéz az ember helyett. De megkérik ám az árát!

Lehet, hogy sokakat ez meglep, de az okos wc bizony nem új találmány, már jó ideje lehet ilyen tudós budikat vásárolni. E piacon az egyik legnagyobb szereplő a japán Inax, amely a közelmúltban egy új modellel durrantott!

Emberi dizájn

Az éjfekete Satis G legújabb változata a cég által kincsként őrizgetett, saját fejlesztésű, házilag előállított matériából készül. Ez a speciális kerámia (Aqua Ceramicnak hívják) az, amely a cég szerint már az alapoknál eldönti a versenyt a riválisokkal szemben. Ez ugyanis évszázados tartósságot biztosít a terméknek. Mondjuk gyanítjuk, hogy száz év múlva egy mostani okos wc annyira fog modernnek tűnni, mint ma egy kerti pottyantós budoár, de mindegy, ezen most ne is akadjunk fenn! Mindenesetre a cég szerint a termék “emberi” dizájnnal bír, és képes szimbolikusan ábrázolni a Fény és Árnyék összhangját. Ez elsőre és másodikra is elég nagy marhaságnak tűnik. Hiszen végeredményben mégiscsak egy okos wc masináról van szó, amiről az embernek sok más dolog fog eszébe jutni a Fény és az Árnyék előtt, de hát ők tudják.

Sokat tud

Megkapta a vállalat másik büszkeségét, a speciális öblítési és fertőtlenítési rendszert, amely garantálja, hogy anélkül legyen mindig makulátlanul tiszta és higiénikus a trón, hogy ahhoz emberi kéznek hozzá kellene nyúlnia. Emellett rendelkezik egy intelligens rendszerrel, amely képes ionizált levegőt pumpálni köré, úgy, hogy a felhasználó választhatja ki a kívánt illatot is. Az ülőke természetesen fűthető, és a hőfok nyilván egy mobilos alkalmazás segítségével állítható be. Ez is nagyon fontos, hiszen végre valaki belátta, hogy nem vagyunk állatok, hogy szobahőmérsékletű deszkára üljünk!

okos wc

Természetesen az az Inax fejlesztés sem maradhatott ki belőle, amelyet 1992-ben vezettek be, és azóta is féltő gonddal csiszolgatják a technológiát. Ez az automata nyitó-záró mechanizmus. Amennyiben a készülék úgy érzékeli, hogy a közelében potenciális felhasználó található, méltóságteljesen felnyitja fedelét, hogy így fogadja a vendéget. Természetesen a nyitogatás mobilról távolról is végrehajtható. Azt pedig már nem is kell említeni, hogy az okosan kitalált és elhelyezett permetező-fröcskölő rendszer képes gyengéden megtisztítani a legkényesebb testtájakat is. Ez már az olcsó, belépő szintű, gagyi okos vécékben is megtalálható.

Milliós okos wc

Az éjfekete Inax Satis G pedig nem ezek közé tartozik, hiszen itt egy igazi prémium kategóriás darabról van szó. A terméket 740 000 japán jenes áron forgalmazzák, ami durván 2 100 000 millió forintot jelent. Igen, ez az okos wc annyiba kerül, mint egy 5-10 éves megkímélt, normál állapotú használt autó.