Így fotózza majd a Holdat az október 22-én érkező Huawei Mate 40 Pro

A Weibóra felkerült egy fotó a Holdról, amit állítólag a Huawei Mate 40 Pro készített. 

A Huawei október 22-én mutatja be a Mate 40 szériás okostelefonjait, azonban a pletykák szerint az európai megjelenés erősen kétséges, és ha jönnek is a készülékek, 1200-1300 euróba kerülnek majd. A Huawei sokat ígért volna ezekkel a készülékekkel, és a Huawei mobilos üzletágának vezetője, He Gang közzé is tett egy fotót, ami a Mate 40 Pro zoomolási képességeit csillogtatja. A készülékkel a Holdről készítettek egy fotót.


A Hold fotózását mobillal a Huawei tette népszerűvé, ugyanakkor tény, hogy a készülékek nem a valós képet rögzítik, hanem mesterséges intelligenciával pótolják ki a fotót, elvégre ezek az apró kamerák valójában képtelenek rendes képet készíteni a Holdról. Ez sokak szerint csalás, mindenesetre a Huawei így is élen járt a mobilfotózásban, és a Mate 40 Próval ezt a vonalat vinnék tovább, 50 megapixeles fő kamerával.

Fotó: Weibo

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?