A legnagyobb kábeles expón szidta a mobilnetet és dicsérte a saját kábeles megoldásukat a Comcast elnöke, mikor megtörtént a katasztrófa. 

Az USA-ban most zajlik Cable-Tec Expo nevű részben virtuális rendezvény, amelyen a kábeles iparágban mozgó cégek gyűlnek össze egy kicsit bazsalyogni. Bemutatják a termékeiket, mindenki dicséri a saját megoldását, amit megpróbálnak rásózni a viszonteladókra, felhasználókra.

A Comcast, mint az USA egyik legnagyobb kábeltévés- és internetszolgáltatója is részt vesz az eseményen. A cég elnöke, Tony Werner online jelentkezett be a konferenciára irodájából, és a megnyitón a maga Michael Powell, a Nemzeti Kábelszövetség Elnöke, az egész rendezvény egyik atyja faggatta a kábeles technológia előnyeiről.

Tony Werner persze a sárga földig lehordta, a mobilnetet, hogy az mennyire megbízhatatlan szemét, szemben a kábel + router + WiFi kombóval, ami olyan szilárd és stabil, hogy az egész világegyetemet elbírná a hátán. Na, pont ebben a pillanatban szakadt meg az adás, igen, a netkapcsolat hibájából. Mikor pár perc múlva visszajött a kép Tony Werner egyből mást kezdett hibáztatni, és azt kezdte magyarázni, hogy épp LTE mobilnetet használt, mikor elszállt a kép és a hang. Nyilván….

Azóta a fél iparág Tony Werneren röhög, plusz a kommentelőktől is kapja az ívet. Tényleg az a legrosszabb, mikor valaki saját magának ássa a gödröt.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!