Huawei FreeBuds Pro

A Huawei Freebuds Pro három fokozatban, a környezethez igazodva képes az intelligens zajszűrésre: felismeri, ha beszélgetünk, vagy átkelünk a zebrán és kikapcsolja a zajszűrést.

A FreeBuds Pro vezetéknélküli fülhallgató megalkotásánál a gyártó világszerte több mint 1000 felhasználó hallójáratát vizsgálta és elemezte a tökéletes eszköz megalkotásához. A megfelelő illeszkedést a készülék illesztés felismerési funkciója teszi lehetővé, amely a Huawei AI Life alkalmazásban érhető el.

A fülhallgatóban található mikrofonokat úgy helyezték el, hogy lehetőleg minimális legyen a zavaró környezeti zaj, így például amikor gyaloglunk, futunk vagy biciklizünk, akkor minimálisra csökkenthetjük a szélzajt. Ezenkívül bekapcsolhatjuk az aktív zajcsökkentést, természetesen állíthatunk a hangerőn, fogadhatunk hívásokat, elindíthatjuk a lejátszást vagy átugorhatunk dalokat a készülék szárának segítségével.

Huawei FreeBuds Pro

A FreeBuds Pro a világ első valóban vezeték nélküli sztereó fülhallgatója (TWS), amely intelligens, dinamikus zajcsökkentéssel rendelkezik, akár 40 dB mértékben, amellyel teljesen kizárhatók a zavaró környezeti hangok – tudhatjuk meg a gyártó sajtóközleményéből. Ugyanakkor beépített védelmi rendszere is van, ugyanis az Awareness Mode és a Voice Mode technológiával a felhasználók hallják a külvilágot, amikor átkelnek a zebrán, vagy beszélgetnek.

A Huawei Freebuds Pro ezüst, fekete és fehér színekben lehet a miénk november 2-ától a Huawei valamennyi kereskedelmi partnerénél bruttó 69.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

A MediaMarkt, az Extreme Digital, az Euronics, az eMAG, a 220Volt, a BestByte, valamint a Notebook.hu üzleteiben ugyanakkor október 19. és november 1. között az előrendelt modellek mellé ajándék Huawei Band 4 is jár a vásárlóknak 14.990 Ft értékben.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!