Képrejtvény! Mi ez? (Mi sem tudjuk…). Segítsetek!

Egy hétvégi ház padlásán, évtizedek óta feldobált lomok között találtuk ezt a valamit. De nem tudjuk, hogy mi ez a dolog itt. Ez a az igazi képrejtvény. 

Az biztosnak tűnik hogy valamilyen elektromos dologhoz van köze, mert van rajta egy kapcsoló, az alsó részen. Viszont semmilyen hagyományos csatlakozót nem leltünk. Cserébe a stilizált csillagot tartalmazó kör alakú rész forgatható, és ennek hatására a felül található fém „fülecskék” mérete megnő. Ez így leírva egy kicsit fura talán, de ha valaki megnézi a képeket, biztosan érteni fogja.


Szóval, ha valakinek van bármilyen jó ötlete, hogy mi lehet ez, az ne tartsa magában! Ossza meg velünk a Facebook oldalunkon a bejegyzés alatt. Mi egyébként valami antenna féleségre tippelünk, de hogy mihez kellhetett ez, azt végképp nem tudjuk. Mindenesetre a dizájnja nagyon tetszik, klasszik 20. századi űr-őrületes bigyó!

Ha valaki érti az oroszt, akkor a hátlapon lévő felirat talán a segítségére lehet.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?