Nem véletlen, hogy most érkezett, az Apple az iPhone 12 mellé találta ki. Azok dobozában már EarPods sincs. 

Befutott a Beats eddigi legolcsóbb vezeték nélküli, prémium fülhallgatója, a Beats Flex. Az Apple mércéjével ez meglehetősen olcsó, “csak” 50 dollárba kerül. A Beats X mintájára készült folytatás USB-C-n keresztül tölthető fel, a két oldalt egy nagyon könnyű Flex-Form kábel köti össze, ez van a viselő nyakában.

Az eszköz jobb hangminőséget, jobb mikrofont és 12 órás üzemidőt kínál az előddel szemben. Október 23-tól fekete, sárga, kék, szürke színekben lehet majd elvinni, és a termék érdekessége, hogy a két oldal mágnesesen egymáshoz rögzíthető. Ilyenkor persze a zene lejátszása is leáll, de ha a fülünkbe tesszük, ismét elindul.

Furcsa az időzítés? Az Apple a Magyarországon elképesztően drága iPhone 12 mobilok dobozába sem töltőt, sem EarPods fülhallgatót nem rakott. Bár környezetvédelmi okokra hivatkoznak, a kritikusok szerint csak még több bevételt akarnak, mert így a töltőt és a vezeték nélküli fülhallgatót külön kell megvegyék az emberek. Drága az AirPods? Itt a Beats Flex, amiben ráadásul Apple W1 chip segíti az iPhone és iPad kütyükhöz a villámgyors kapcsolódást.

Fotó: Beats