Kapkodnak az emberek az iPhone 12 mobilokért

Az elemzők szerint messze felülmúlta a várakozásokat az iPhone 12 és az iPhone 12 Pro mobilok iránti kereslet. 

Múlt pénteken váltak előrendelhetővé a 6,1 hüvelykes iPhone 12 és iPhone 12 Pro mobilok, a neves elemző, Ming-Chi Kuo szerint pedig mindkettő iránt sokkal nagyobb a kereslet a vártnál. 7-9 millió darabot rendelhettek az emberek csak az első hétvégén. A drágább Pro változat pedig különösen népszerű, Kínában, Amerikában és Európában is viszik állítólag, mint a cukrot. Vagyis a jelek szerint sokak számára nem jelent problémát a horrorisztikusan magas vételár, és, hogy külön kell töltőt és fülhallgatót is vásárolni (ami pedig az extra dobozok miatt lenullázza az Apple környezetvédelmi törekvéseit, ellenben tovább növeli a bevételeit).


Az elemzők szerint az iPhone 12 Pro Max és iPhone 12 mini nem fogynak majd olyan jól, de a négy modell együtt akkora sikert jelent majd, hogy úgynevezett szuperciklust hoz össze az Apple-nek, mert rengetegen váltanak majd ilyen készülékekre.

Kuo szerint az iPhone 12 és az iPhone 12 Pro az eladások kétszer 30-35 százalékát tehetik ki, a Pro Maxnek pedig 15-20, a mininek 10-15 százalék jut.

Fotó: Apple

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?