November közepén jön az első Apple processzoros MacBook

Hamarosan itt a korszakváltó MacBook, az Apple AirPods Studio fejhallgatót viszont jövő tavaszra halasztották.

Azt nem lehet tudni, hogy Jon Prosser milyen kapcsolatokkal rendelkezik, de mostanában nagyon pontosan jósolja meg, hogy mire készül az Apple. A szivárogtató szerint november 17-én tartja meg a cég a következő rendezvényét, ezen pedig az első Apple processzoros, ARM-alapú MacBookot mutatja be, ami elindítja a korszakváltást és az elszakadást az Inteltől. Prosser még azt is tudja, hogy az Apple november 10-én jelenti majd be az eseményt.


A dátumok passzolnak a Bloomberg korábbi jóslataihoz, ők is novemberre várták a bemutatót. Az első Apple processzoros MacBook állítólag 12-magos lesz, a chip 5 nm-es technológiával készül, és az A14 Bionic az alapja.

Prosser arról is tudomást szerzett továbbá, hogy a sokat pletykált Apple AirPods Studio fejhallgató bemutatója késik, a terméket csak egy március 16-án, jövő tavasszal esedékes rendezvényen mutatják be, mert gyártási problémákkal küszködnek. Márciusban nem ez lesz viszont az egyetlen újdonság Prosser szerint.

Fotó: Apple

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?