Forrás: keeping currents matter

Hát ezt nem aprózták el: rengeteg új eszközt jelentett be az Acer október 21-i rendezvényén, többek között egy 1400 dolláros Porsche Design Acer Book RS-t, egy ARM-alapú Chromebookot és még sok-sok mást. 

És íme a legújabb gyöngyszemek:

Porsche Design Acer Book RS

Az Acer ezúttal a német sportautógyárral, a Posche Desing-nal karöltve alkotta meg legújabb csúcskategóriás készülékét, amely az Acer ígérete szerint a technológia és a minimalista stílus tökéletes elegyét alkotja. Az egészen pillekönnyű, mindössze 1.25 kg notebook az urbanista, folyamatosan úton lévő szakemberek számára készült.

A kialakítás felső része szénszálas burkolatot hordoz, amelynek alapját a több évtizedes motorsport-tapasztalatok adják. A Porsche Design Acer Book RS burkolata alatt a legújabb, 11. generációs Intel Core i7 processzorait találjuk, az ultra-keskeny kereteknek köszönhetően pedig 90%-os kijelző-burkolat aránnyal  használhatjuk az eszközt, amely nem mellesleg 17 órán keresztül bírja szuflával.

Acer-Porsche-Design-Acer-Book-RS-AP714-51-High_win
Porsche Design Acer Book RS

Acer Chromebook Spin 513 és Acer Chromebook Enterprise Spin 513

Az Acer chromebookjai a koronavírusra válaszul érkeztem meg, velük ugyanis rendkívül biztonságos mobilkapcsolattal dolgozhatunk, ráadásul elég erősek, hogy bármit elvégezhessünk rajtuk a nap folyamán. A rendkívül kecses küllemű Acer Chromebook Spin 513 kevesebb, mint 1,2 kg, ahol a gyártó 14 órás üzemidővel számol.  Nem mellesleg a készülék opcionális 4G LTE-vel is rendelkezik, a mindig csatlakoztatott élmény érdekében.

Az Acer Chromebook Enterprise Spin 513 szintén mindig csatlakoztatott 4G LTE opcióval teremt produktív környezetet, nem mellesleg pedig minden olyan portot tartalmaz, amely többképernyős módhoz, csatlakoztatott külső perifériákhoz és egyebekhez szükséges.

Acer_Chromebook_Spin_513_CP513_1H_L__High_03.0
Acer Chromebook Spin 513

ConceptD 7 és ConceptD 7 Pro kreatív notebook

Az Acer piacra dobta kreatív munkákhoz ajánlott notebookjait, amelyet a professzionális és lelkes alkotók számára tervezett prémium PC-k brandje. A készítők olyanoknak szánják a készülékeket, akik gyakran dolgoznak irodájuktól vagy otthonuktól távol, így kiemeletlen fontos számukra a hordozhatóság. A könnyed hordozhatóság ellenére a kreatív notebookok tartalmilag is rendben vannak: a cég ígérete szerint a strapabíró borítás mellett mindkét frissített ConceptD 7 notebook asztali PC-kaliberű teljesítménnyel bír.

acer ConceptD-7-Pro-CN715-72G-High_win
ConceptD 7 Pro

ConceptD 300 asztali PC

ConceptD 300 gyönyörű asztali PC-je időtálló formában érkezik, tiszta fehér kivitelben, amelyhez remekül passzolnak a hozzájuk illő monitorok. A közepes méretűre tervezett, 18 literes toronyház a ConceptD 300 elég kicsi ahhoz, hogy remekül beleolvadjon az író-vagy munkaasztal környezetébe.

A toronyház amellett, hogy kifejezetten esztétikus külsejű lett, funkcionalitásában sem marad el: a zajszintet 40 dBA alatt képes tartani (ez kb. egy könyvtárszoba zajszintje), ráadásul háromszög mintájú előlapi légbeömlő és az oldalsó szellőzés miatt optimális hűtéssel is bír a művészeknek, építészeknek és videószerkesztőknek ajánlott asztali PC.

conceptd 300 acer

Újabb Swift, Spin és Aspire termékek

A népszerű termékportfólió keretén belül érkezik a Acer Swift 3 X, amely a kreatív szakembereknek lett kitalálva, ugyanis a gép erőteljes menet közbeni teljesítményt kínál mind a munka, mind pedig a játék területén.

A Spin 5 érintőképernyős, alakítható notebookja 1,2 kg súlyú, nem mellesleg pedig szinte bármilyen formában átalakítható, például táblagépes vagy kagyló módba is.

Acer-Spin-5-SP513-55N(A)-High_win

A Spin 3 szintén a művészeket célozza meg, a noteszbook ugyanis Acer Active Stylus-szal (4096 nyomásérzékenységi szint) rendelkezik, amely vázlat készítésekor vagy íráskor lehet kifejezetten hasznos.

acer spin 3

Az Aspire 5 a multitasking szerelmeseinek lett kifejlesztve: funkcióvezérelt és hatékony kialakítása kiválóan alkalmas arra, hogy egyszerre több feladatot is ellássunk vele.

Acer-Aspire-5-A515-56(G)(S)(T)-High_win

Predator és Nitro modellek

Predator XB3 legújabb tagjai a lelkes gamereknek készültek, a cég abszolút a játékrajongók igényeire szabta vadiúj eszközeit: a Predator XB273U NV például szelektíven kiszűri a kékfényt, a XB253Q GW a leggyorsabb ütemű akciójelenettel is képes tartani a lépést, a XB323U GX elképesztő látványvilágával tarol, míg a Predator X34 GS széles látószögben kínál remek képmegjelenítést.

Predator X34 GS

A Nitro sorozatú monitorok is újításon mentek keresztül: a Nitro XV272U KV és a Nitro XV272 mindkét készülékével megakadályozható a szemfáradság, ám míg előbbi elképesztően élethű látványvilággal kecsegteti a vásárlókat, addig utóbbi akár 165 Hz-es (overclock) sebességével hívja ki a használók elismerését.

Sigridwave

Sigridwave néven mutatkozott be az Acer új fordítója, amelynek segítségével külföldikkel is gond nélkül játszhatunk a jövőben: a mesterséges intelligenciával működő fordítóval gyakorlatilag megszűnnek a nyelvi korlátok, ezzel nagymértékben segítve a határok nélküli játék élményét. Az elején azért akadhatnak majd gondok, hiszen ahogy azt a gyártó is megjegyzi, a kontextustól függően előfordulhatnak majd helytelen fordítások.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!