razer szék
Forrás: Engadget

A Razer már jó ideje igyekszik belopni magát a gamerek szívébe, ezúttal például egy játékosoknak szánt szék jelent meg a piacon. 

A Razer napjaink egyik legnépszerűbb (ha nem a legnépszerűbb) gamer márkája, amely minőségi, olykor pedig különleges termékekkel rukkol elő (ez utóbbira mellesleg jó példa a nemrégiben kidobott Chroma-kompatibilis Razer karácsonyi izzó, amelyet szinkronizálhatunk más chromás eszközeinkkel). A gyártó a napokban jelentette be Iskur névre hallgató gamer székét, amely a Razer legeslegelső ilyen terméke.

A szék a gyártó ígérete szerint segít a helyes testtartásban: a gerinc középső és alsó részének feszültségét enyhíti, a 4D állítható kartámasz és egy memóriahab alapú nyakpárnára szintén a kényelmet szolgálja. A Razer-széket mellesleg úgy alakították meg, hogy ellenálljon az izzadságnak és más folyadékoknak is, amely 136 kg-ig és 190 cm-es magasságig nyújt kényelmes támaszt a gamereknek.

razer szék
Forrás: Engadget

Az ára mellesleg igen borsos, ugyanis a szék most 499,99 euróért lesz kapható a Razer weboldalán keresztül. Ám ez így még mindig megfizethetőbb, mint a Logitech 1495 dolláros Herman Miller által készített Embody kreációja.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!