Az iPhone 12 Pro Max akkumulátora is összement

3687 mAh-s energiaforrást építettek a legdrágább új iPhone-ba, ez visszalépés tavalyhoz képest. 

Több forrás jóvoltából is megerősítették mostanra, hogy mekkora akkumulátorokat épített az Apple az idei iPhone 12 mobiljaiba (az Apple nem szokta nyilvánosságra hozni a kapacitást). Most a kínai TENAA hatósági adatbázisába került fel, hogy az iPhone 12 Pro Max egy 3687 mAh-s akkumulátort kapott. Ez kisebb, mint az iPhone 11 Pro Max 3969 mAh-s energiaforrása. A készülékbe egyébként 6 GB RAM került.


A holland Vodafone jóvoltából nyílt titok, hogy az iPhone 12 és az iPhone 12 Pro elég apró, 2815 mAh-s akkumulátort kapott, az iPhone 12 mini pedig 2227 mAh-s energiaforrással rendelkezik. Az Apple a lezsugorított kapacitások ellenére hasonló üzemidő ígér, mint az iPhone 11 szériánál, az 5 nm-es A14 Bionic SoC hatékonyságára hivatkozva. Az első tesztek szerint azonban az iPhone 12 üzemideje nem olyan jó, mint az iPhone 11 modellé (a Pro modellnél is ez a helyzet).

Fotó: Apple

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?