Mégis idén jöhet az Apple AirTags követője

Már a harmadik lehetséges bejelentési időponttal állnak elő a szivárogtatók, most a novembert emlegetik. 

Nyílt titok, hogy az Apple dolgozik az AirTags névre keresztelt követőkön, amelyek kis és nagy méretben érkeznek, és tárgyakra akasztva azok követését teszik lehetővé (ez ideális például bőröndökhöz, kulcsokhoz, tárcákhoz). L0vetodream forrásai szerint tényleg kis és nagy méretben jön az AirTags, és azt is tudja, hogy mikor.


Eddig azt pletykálták, hogy már tart a sorozatgyártás, és eredetileg szeptemberre várták a szivárogtatók a bemutatót. Ez elmaradt, így aztán az októberi eseményre várták a leleplezést, de erre sem került sor. Ezután arról kezdtek beszélni, hogy az AirPods Studio és az AirTags is csak jövő márciusban jönnek gyártási nehézségek miatt.

Most viszont megint más időpontot emlegetnek. Állítólag novemberben mutatja be az Apple a fejhallgatót és a követőt. Vajon harmadjára eltalálják a szivárogtatók?

Fotó: MacRumors

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?