A Huawei Mate40 Pro a legjobb fényképezésre a DxOmark szerint

Egy független nemzetközi tesztoldal az okostelefonok kameráit állította sorba, ahol a Huawei Mate40 Pro hátlapi kamerarendszere jelentősen maga mögé utasítva a többieket, az első helyen végzett. 

Rögtön a bemutatását követően a DxOmark több
rangsorának is az élére ugrott a Huawei legújabb zászlóshajója, a Mate40 Pro, amely technikai és fotós képességeit is figyelembe véve, összesen 136 pontot kapott a nagy presztízsű, független nemzetközi tesztportáltól. A DxOmark csapata külön kiemelte a nagy dinamikatartományt – a Mate 40 Pro a legkülönbözőbb fényviszonyok, így a nagyon gyér fények esetén is széles dinamikatartományt biztosít, ezért az éjszakai és egyéb alacsony fényviszonyok közötti fotózásban kiváló választás a készülék.


Az előző héten bemutatott csúcskategóriás telefonnak nem csak a fényképezős, de a videós képességeit is kiemelkedőinek ítélte az oldal: az autófókusz és a zajszűrés, a képstabilizálás és az expozíció, valamint a zoom is magas pontszámot kapott. A teljes tesztet ide kattintva érhetitek el.

Huawei Mate40 Pro
Forrás: Forbes

DxOmark szerint mindent összevetve a Mate 40 Pro jelenleg a videózás területén a legsokoldalúbb okostelefon, és a szelfikamera is dicséretben részesült, éppen ezért az oldal szerint a készülék a szelfi szerelmeseinek is jó választás.

Mellesleg a készüléket nekünk is volt szerencsénk tesztelni, itt olvashatjátok el a Huawei Mate40 Pro tesztcikkünket.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?