Ilyen a csodás magyar ősz kínai szemmel – OnePlus 8T fotós képességek

Mostanában jelent meg az OnePlus 8T, és mi odáig voltunk érte, mert az árához képest remek a tudása. Egy galériában mutatjuk meg, hogy milyen képeket lehet vele lőni.

oneplus 8t
Az új OnePlus 8T telefon egy igazán jól sikerült darab lett: az ár/érték aránya egyszerűen remek. A modellt korábban már részletesen kiveséztük, és most a fotós képességeit mutatjuk meg egy galéria segítségével. Gyorsan azért nézzük meg, hogy milyen kamerákat kapott, aztán jöjjön a lényeg!


Kamera – OnePlus 8T

A mai trendeknek megfelelően természetesen egy több egységből álló, komplex kamerarendszert helyeztek el a készülék hátulján, amely sokoldalú képalkotási lehetőségeket kínál. Található itt egy széles látószögű főkamera (48 MP, f/1.7 rekeszérték), egy ultraszéles látószögű kamera (16 MP, f/2.2, 123 fok), egy makró kamera (5 MP, f/2.4), valamint egy mélységadatokat gyűjtő modul (2 MP, f/2.4).

oneplus 8t

Egy külön anyagban majd részletesen bemutatjuk a fotós képességeke, úgyhogy most röviden csak annyi, hogy a főkamerával nappal és éjjel is lehet szuper képeket lőni. A sötétet a makró, és az ultraszéles látószögű egység viszont annyira nem kedveli. Ilyenkor már bele lehet futni némi zajosodásba, pixelesedésbe, viszont világosban vagy mesterséges fénynél ezek is jól teljesítenek.

Zoomkamera nincs, ami sokaknak fájhat talán, és az tény, hogy városnézésnél ez jól jöhet. A portré mód nem hiányzik, és ezzel is egészen jó anyagok hozhatóak össze.A videóknál a 8K-t el kell felejteni, de ez azért nem nagy tragédia. A 4K (60 képkocka/másodperc mód is) nem hiányzik, és van lassítás opció is (Full HD-ben). A OnePlus 8T rendelkezik beépített optikai képstabilizátorral, ami hatékonyan segít kiküszöbölni a kézremegésből adódó esetleges képhibákat. (a képek kattra nyílnak nagyban)

[sc name=”facebook” ]

  • Dizájn
  • Képminőség
  • Teljesítmény
  • Akkumulátor
  • Kamerák
  • Extrák
  • Ár/érték arány
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
További tesztek

Ezeket olvastad már?