Ilyen, amikor Super Mario zenéjét klasszikussal vegyítik

Valaki úgy gondolta, remek dolog lehet a Super Mario egyik jól ismert zenéje mellé klasszikus hangzást tenni, sőt, egészen megbolondítani a végén. És igaza lett. 

A Super Mario nem csak a címszereplővel, hanem a zenéivel is nagy sikert aratott, függetlenül attól, hogy melyik részről és pályáról beszélünk. Sokunknak ott csengenek a fejében az ismerős dallamok, így például GLASYS nevet viselő zenésznek is, aki fogta magát, és újragondolta a vízalatti pálya muzsikáját. Abban, hogy mindezt megtehesse, segítségére volt a Chase Audio egyik eszköze, amit Bloopernek hívnak, és jellegzetessége, hogy egészen egyszerűen lehet vele effektezni a zenéinket. Ahogy a videóban is látható, először eljátszotta a Super Mario ismert zenéjét, aztán visszajátszva azt, jöttek a klasszikus muzsika dallamai, a végén pedig valami egészen eszement őrület, amit azonban nem lövünk el, tessék csak megnézni.


Ami pedig magát a játéksorozatot illeti, már 35 éve van velünk, hiszen az első rész 1985. szeptember 13-án került a boltokba. Azóta pedig húsznál is több iteráció érkezett, és ezek mindegyike elég jól betalált a játékosoknál, amit mi sem mutat jobban, mint az, hogy például a 2009-es Wii változatból bő 30 milliót adtak el. De nem is csoda, hiszen a játék a meglett felnőttekből is pillanatok alatt kihozta a gyermeket, és órákra oda tudta ragasztani a tévé elé.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?