Poénnak indult, valósággá vált a Tesla Tequila

Áprilisi tréfaként kezdte, de most mégis itt van a Tesla Tequila azok számára, akik nem csak vezetnek, de isznak is, bár ezt a kettőt nem szabad egyszerre csinálni.

Még 2018-ban jött egy hír, hogy ami arról szólt, hogy érkezőben a Teslaquila, ami elég jól hangzott, leszámítva, hogy április 1-én futotta körbe a netet, és hamar kiderült, csak egy kis bolondozásról volt szó. Most pedig ott tartunk, hogy immár nem csupán egy ötletes átverés, hanem valóság, méghozzá Tesla Tequila néven. Mindegyik üveg kézzel fújt, és az elektromos töltés szimbóluma díszíti, és 100 százalékban agávét tartalmazó añejo, tehát legalább egy évig, 600 literes tölgyfahordóban érlelt nedű.


Van azonban egy rossz hírünk azoknak, akiknek felcsillant a szemük ezt olvasva, ugyanis dacára a 250 dolláros (kb. 75.000 forint) árnak, az összes palack gazdára talált már. A termék limitált mivoltát jelzi, hogy fejenként is csak kettőt lehetett vásárolni belőle. Figyelembe véve az USA egyes államainak eltérő törvényi szabályozását, még ott sem juthatott el mindenhová, tehát nem szabad elkeseredni. Magáról a termékről a gyártó úgy nyilatkozik, hogy 15 hónapon keresztül francia tölgyfahordóban érlelték, és onnan került a kézi fújású üvegbe. Így a Tesla Tequila száraz gyümölcs, és lágy vanília illattal jellemezhető, amit kiegyensúlyozott fahéj és bors elegy kísér. Bárhogy is legyen, ezt már nem valószínű, hogy meg fogjuk tudni, hiszen a készlet hamar elfogyott, arra pedig kicsi az esély, hogy honi környezetünkben bárkinek a bárszekrényében felbukkanna egy palack.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?