Misztikus hibát produkál az új, kicsi iPhone

A 12 mini esetében elég furcsa problémáról számolt be jó pár tulajdonos, ami csökkenti a kicsi iPhone használati értékét.

Az új iPhone telefonokat mostanában mutatták be, és a világ a várakozásoknak megfelelően jól fogadta a készülékeket. Igen népszerű az új széria apróbb darabja, az Apple iPhone 12 mini névre hallgató kicsi iPhone.


kicsi iPhoneEgy

Azonban a felhasználók egy része egy elég szokatlan problémáról számot be a termékkel kapcsolatban. Miután a képernyőzár bekapcsol azt az érintőképernyőn valamilyen irányba tett ujj mozdulattal lehet feloldani a szokásoknak megfelelően. Azonban jó pár készülék egyszerűen nem érzékeli a hüvelykujjat, így ebből fakadóan a kicsi iPhone telefont nem is lehet így feloldani. A több ujjal nincs probléma, tehát arról szó nincs, hogy használhatatlan lenne a termék. Ám a is tény, hogy ez az anomália az egykezes használatot bizony korlátozza. Az iPhone 12 mini esetében pedig pont ez az egyik kiemelt termékígéret, azaz, hogy egy kézzel is teljes értékűen lehet használni a kompakt kialakítású készüléket. Az Apple mérnökei egyelőre vizsgálják a problémát, de egyszerűen még nem bírtak rájönni, hogy miért van, hogy néhány modell érintőkijelzője nem hajlandó érzékelni a hüvelykujjat. Meglehetősen misztikus probléma ez, kíváncsiak vagyunk, hogy mi lesz a megoldás.

[sc name=”facebook” ]

A kép forrása: Engadget

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?