OLED-kijelzőre váltanak az iPad Pro tabletek

Eddig azt hallottuk, hogy mini-LED-panelben utazna az Apple, de a jelek szerint OLED-kijelzős iPad is lesz. 

Elég régóta halljuk, hogy az Apple az iPadeknél is mini-LED-kijelzőre váltana, majd idővel minden termékében ezeket használná. Úgy néz ki azonban, hogy 2021 második felében az új iPad Pro tabletek OLED-képernyőkkel jönnek, ezeket pedig a Samsung és az LG gyártja majd.


A dél-koreai The Elec szerint bár OLED-panelesek lesznek az új iPad Prók, a mini-LED-es iPadekről sem mondott le az Apple, azok 2021 első felében érkeznek meg.

Az OLED-panelek termelését a Samsung Display fokozza a következő időszakban a legnagyobb mértékben az Apple részére. Az Apple nagyon magas minőségi követelményeket támasztott a megrendelésekkel szemben, el akarják kerülni az esetleg beégést vagy a fényerő csökkenését. A cél a hosszú élettartam.

A jelentés kitért arra is, hogy az Apple még semmit nem véglegesített, de jelen állás szerint 5G-s opcióval jöhetnek az új iPad Pro modellek, jövő ősszel.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: MacWorld

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?