Meghitt családi videóra fűzte fel a Pornhub az akcióját

Be kell vallani, az idei egy elég pocsék év volt, tele karanténnal, home office-szal, nem csoda hát, ha az ember szívét megdobogtatja egy kedvezményes, örökös Pornhub prémiumtagság. 

A Fekete Pénteknek főleg a tengerentúlon van nagy hagyománya, de hozzánk is kezdett begyűrűzni az elmúlt években, igaz, mifelénk inkább egy méretes átverésnek tűnik az egész, semmint valódi akciónak. Ha valakinek elege van az ebből fakadó csalódásokból, és egyébként sem zár túl jó évet, kedveskedjen magának valami igazán hasznossal. Mondjuk egy élethosszig tartó Pornhub prémiumtagsággal. Ezt mutatja be a pornóoldal reklámja, igaz, meglepő környezetbe helyezve a mondanivalót. A hálaadásra koncentrált barátságos, családi környezetben sajnos senki nem tud 2020-ról semmi olyat mondani, amit megköszönne, kivéve egyvalakit, és egyvalamit. Íme:


https://youtu.be/HhrCrfDMcQU

Hozzá kell tenni, nincs nagy meglepetés az akcióban, tavaly is volt ilyen, csak akkor kedvezőtlenebb árral, hiszen jelenleg 200 dollárért élvezhetjük a tartalmakat halálunkig, míg tavaly 299-ért adták ugyanezt. Az ilyen tagságnak számos előnye van, így többek között a reklámmentesség, a HD felbontás, valamint a VR tartalmak. A Pornhub egyébiránt nem tétlenkedett az elmúlt egy évben, hiszen míg tavaly ilyenből mindössze 125.000 volt, mostanra meghaladta a félmilliót is, szóval elfoglalt évük volt. Akción kívül 10 dollár a tagság költsége havonta, tehát ahhoz, hogy pluszba forduljunk, legalább 20 hónapon keresztül kell aktív prémiumtagnak lenni, onnantól pedig máris minden megtekintett fizetős videó ajándék. Akinek esetleg kedve szottyant erre eldurrantani nagyjából 60.000 forintot annak érdemes tudni, hogy az akció hétfőn reggel lejár.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?