Praktikus frissítést kapott az LG extravagáns Wing mobilja

Háromujjas simítással is lehet már appokat váltani a két képernyő között. 

Az LG sokakat meglepett a Wing okostelefonjának, amely egy T alakba kifordítható, rejtett második kijelzőt is kínál. Sajnos a magas ár és a szoftveres hiányosságok miatt egyértelmű volt, hogy a Wingből nem lesz sláger. De azért összességében egy nagyon praktikus és szokatlan mobilról van szó.


Sok tesztelőt zavart egyébként, hogy a fő és a másodlagos képernyők között nem lehet egyszerűen appokat cserélni. Pedig ilyet az LG V60 ThinQ korábban már tudott.

Szerencsére az LG hallgatott a panaszosokra, és több új funkciót is hozzáadott szoftverfrissítés keretében a Winghez. Háromujjas simítással már lehet appokat cserélni például a két képernyő között. Azt is figyelembe veszi a rendszer, hogy miként tartja az eszközt a felhasználó.

Elsőként a dél-koreai modellek frissültek, de a szakértők várakozásai alapján idővel Európába is eljut a csomag, ami ezt lehetővé teszi az extravagáns okostelefonon. A gyári appok stabilitása és a forgási mód teljesítménye is nőtt, bekerült a frissítésbe az októberi biztonsági csomag is.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: Digital Trends

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?