Techworld Mikulás – Ajándékot osztunk!

3 lehetséges ajándék közül kell kiválasztani a legszimpatikusabbat. Aki szerencsés, meg is kapja azt, amit kinézett, a TechWorld Mikulás jóvoltából!

JÖN A MIKULÁS! Mi pedig a csodálatosan fantasztikus olvasóink közül valakit meg fogunk ajándékozni egy termékkel! Egészen pontosan három kütyü közül lehet választani egyet előzetesen, és ha valakinek a nevét a sorsolásnál kidobja a gép, akkor azt el is küldjük neki a Mikulás által.


Ehhez tehát a Techworld oldal Facebook követőinek nem kell mást tenni, mint egy szívecskével jelezni, hogy részt kívánnak venni a játékban, illetve ITT, A FACEBOOK POSZT ALATT kommentben beírni a kiválasztott termék nevét.

A megosztás nem kötelező, de nyilván örülnénk neki! December 5-én a délelőtti órákban kerül sor a húzásra, a nyertest természetesen értesítjük a nagy nyilvánosság előtt, illetve privát üzenetben is.

Jöjjön a lényeg, azaz, hogy mik a lehetséges ajándékok a Mikulás puttonyában!

FSP NET 40 univerzális notebook töltő

Univerzális notebook töltő, egy rakat különféle, cserélhető fejjel, aminek köszönhetően számos márkához és termékhez használható. Ez a tapasztalataink szerint egy iszonyú hasznos kütyü! Közösen, többen is használhatják, azaz nincs szükség arra, hogy több töltő legyen elől a lakásban, és ezzel helyet/súlyt lehet spórolni, ha nyaralni megyünk.

Techworld Mikulás

D-Link DCS‑2310L okoskamera

Ez a szuper kis masina bel- és kültéren egyaránt használható strapabíró kialakításának köszönhetően. Egyszerűen csatlakoztatható a helyi hálózathoz, és internetes kapcsolat révén a világ bármely pontjáról megnézhető egy mobilon vagy számítógépen a látott, illetve rögzített kép. Rendelkezik beépített mozgásérzékelővel, és megparancsolható neki, hogy ha mozgást észlel, akkor azonnal helyezze szolgálatba magát. Infravörös szenzorának révén pedig akár teljes sötétben is képes értékelhető minőségű kép elkészítésére.

Techworld Mikulás

Taotronics TT-BH10 vezeték nélküli fülhallgató

Ez a cucc a népszerű Bluetooth támogatású fülesek táborát erősíti. Úgy alakították ki, hogy mozgás közben is lehessen használni, azaz sportolás közben is stabilan ül a fülön. Nem kell tartani attól, hogy kipottyan, elvész, tönkremegy, valamint a nedvességet is jól tolerálja.


Szabályok

A játékszabályzatot itt találhatjátok.

Mindenki csak egy terméket jelölhet meg! Hajrá, sok sikert kívánunk!

Kép forrása: Goodfon

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?