A Microsoft az LG OLED tévéket ajánlja az új Xboxokhoz

Egy friss együttműködés keretében az LG OLED TV márka a Microsoft új konzoljának televíziós partnereként jelenik meg Közép-Európa, Afrika, Közel-Kelet, valamint az ázsiai és csendes-óceáni térség egyes piacain.

A reklámkampány szerint az LG OLED televíziói és a Microsoft legújabb konzolja együtt a játékélmény teljesen új szintjét kínálja mind a hobbi, mind a profi játékosoknak. Az olyan funkciókkal, mint az ultragyors, 1 ms-os válaszidő, az alacsony bemeneti késleltetés és a legújabb HDMI-specifikációk — például a változó képfrissítési ráta (VRR), az automatikus alacsony késleltetési mód (ALLM) és a kibővített hangvisszatérő csatorna (eARC) — támogatása, nem csak a játékok hangzás- és képminősége, de reszponzivitása is javul.


Mind az LG OLED tévék, mind pedig az új generációs Xboxok képesek a 120Hz-es megjelenítésre, a 4K felbontásra és a valós idejű sugárkövetés grafikus technológia legújabb fejlesztéseit is csatarendbe állítják a lehető legszebb játékélmény érdekében. Az LG 2020-as OLED tévéi az elsők, melyek támogatják az új HGiG-profilt, a HDR Gaming Interest Group alapító tagjaként pedig az LG és a Microsoft is biztos abban, hogy a legújabb HDR tartalmak pontosan úgy fognak megjelenni a képernyőkön, ahogyan azt a fejlesztőik megálmodták.

Az első, a Dolby Vision és Dolby Atmos technológiákat támogató televízióként és játékkonzolként az LG OLED TV és az Xbox Series X képi és hangzásvilágával a felhasználók minden eddiginél jobban elmélyülhetnek a játékélményben.

Mivel a képernyők által okozott szemfáradtság – főleg, ha hosszú, komoly koncentrációt igénylő játékokra gondolunk – valós probléma, az LG 2020-as tévéibe olyan OLED-paneleket építettek, amelyek teljesítik a TÜV Rheinland szigorú feltételeit, és így kiérdemelték a „szemkímélő kijelző” minősítést. A tanúsítvány szerint a tévék villódzásmentesek, minimális a kékfénykibocsátásuk, színek széles skálájának megjelenítésére képesek kiváló HDR teljesítménnyel, illetve széles betekintési szög esetén is tiszta képet szolgáltatnak. Ezt megerősítendő, az Underwriters Laboratories (UL) szintén igazolja az koreiai cég OLED tévéi villódzásmentességét, alacsony kékfénykibocsátását és azt, hogy nem jelentenek semmiféle kék fénnyel összefüggő kockázatot.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?