A Poco újra azt hirdeti, hogy független a Xiaomitól

6 millió mobilt adott el eddig a Poco, több mint 35 országban. És újfent hangsúlyozta, hogy független a Xiaomitól. 

Az F1 készülékkel nagy meglepetésként és bombajó ajánlatként robbant be 2018-ban a Poco, amelynek a neve alapvetően egybeforrt a Xiaomival. Januárban azonban jelezte a Poco, hogy ők teljesen függetlenek a Xiaomitól. Most pedig újfent megerősítette ezt a vállalat, és azt is ecsetelte, hogy eddig mit tudott elérni.


Az F1-ből 2,2 millió darabot adott el, ebből 700 000 darab az első három hónapban talált gazdára. A használt Poco készülékek nagyja még mindig ez, de összesen már 6 millió Poco mobilt tudtak eladni.

Az elmúlt három év során a Poco több mint 35 országban dobott már piacra saját márkás okostelefonokat. Mostanra több árkategóriában is kínálnak megoldást, a csúcsmobilok gyilkosai mellett van már közép- és belépőkategóriás modelljük is. Ez utóbbi vonalat erősíti a legutóbb bemutatott Poco M3, amely a specifikációkat nézve igen jó ajánlat – persze a nagy számokkal dobálózás nem minden, de ár-érték arányban továbbra is erős a Poco.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: TechRadar, Poco

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?