Brutál ára lett a Bang & Olufsen kicsi OLED tévéjének

A Bang & Olufsen Beovision Contour kicsi OLED tv iszonyú sok pénzbe kerül egy motoros állvány, meg az extra hangrendszer miatt.

A horror árazású luxustermékeiről ismert Bang & Olufsen az új OLED tévéjével sem hazudtolta meg önmagát. A Beovision Contour névre hallgató masina ugyanis kegyetlenül sok pénzbe kerül. A 48 inches képátlóval bíró, azaz az idén felbukkant kicsi OLED-ek közé tartozó modell 5700 euróba, tehát körülbelül 2 100 000 forintba kerül.


Kicsi OLED
A röhej az egészben, hogy alapvetően egy 1700 eurót kóstáló LG CX tévéről van szó, amelynek dizájnját kicsit megvariálták, felpimpeltek egy Beosound Stage hangprojektorral, illetve, hozzácsaptak egy motorosan forgatható állványt, valamint egy különleges formatervezésű fém távirányítót. A hangrendszer egyébként tényleg elég komoly, hiszen 11 egyedileg vezérelhető hangszóróval rendelkezik, a maximális teljesítménye pedig 550 watt. De hát mégiscsak egy soundbar, aminél egy több komponensből álló, közepes sztereó szett is jobban szól.

kicsi oled tv

A motoros állvány pedig a felesleges luxus iskolapéldája, épp úgy, mint a fémből készült távvezérlő. De hát gazdag emberek mindig is voltak, biztos lesz olyan, aki ezért is kiad egy halom pénzt! Maga a tv egyébként természetesen 4K felbontású, támogatja a HDR tartalmak megjelenítését. Az alapnak használt kicsi OLED LG CX-et már láttuk működés közben, és meg kellett állapítanunk, hogy gyilkosan jó képe van.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?