A Universal Studios Japan végre bejelentette, hogy a várva várt a Super Nintendo World 2021 február 4-én nyitja meg kapuit az oszakai vidámparkban, ahol egy Mario Kart tematikájú autentikus hullámvasút lesz az egyik fő attrakció. 

Októberben még arról számoltunk be nektek, hogy valamikor tavasszal nyithat meg a Disneyland nagy riválisa, a Super Nintendo World, de most nagyon úgy tűnik, hogy a vártakkal ellentétben még korábban debütálhat. Bár az eredeti tervek alapján Nintendo vidámparkjának már valahogy a tokiói olimpia előtt debütálnia kellett volna, ahogy a játékok érkezését, úgy ezt is eltolta a COVID-járvány, amely végül tavaszra tolódott. A The Verge értesülései szerint azonban egy kicsit előbb, egészen pontosan február 4-én nyithat a Super Nintendo World.

A nyitással kapcsolatban részleteket is elárult a Nintendo, például azt, hogy a Super Nintendo World kiemelt látványossága egy Mario Kart témájú hullámvasút lesz, ahol a virtuális valóságot is segítségül hívták a még nagyobb élmény érdekében.

super-nintendo-world
Forrás: The Verge

A tematikus vidámpark „egy életnagyságú videojáték lesz”, a Nintendo szerint „csúcstechnológiájú túrákkal, interaktív területekkel, üzletekkel és éttermekkel, központban a Nintendo legnépszerűbb játékaival és karaktereivel”. A várakozást enyhítendően még októberben megnyitott a a Mario Cafe & Store Japánban, ahol a Mario tematikájú termékek közül válogathatnak a rajongók.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

ForrásThe Verge