Rendhagyó okostelefonnal készül a Motorola

A Motorolának is lesz Snapdragon 888-as mobilja, de meglepetésre a Moto G szériában. 

Sok más gyártó mellett a Motorolának is lesz Snapdragon 888 csúcslapkára építő okostelefonja. Míg az első a Xiaomi lesz majd a Mi 11 szériával, addig a Motorola egy kis meglepetést tartogat. Azok után, hogy a méregdrága Edge+ csúcsmobillal megint nagyot bukott, most úgy fest, hogy a Google Pixelek formuláját követné, de még erősebb chippel.


Vagyis lesz Snapdragon 888-as okostelefonja a Motorolának, de nem 1000-1400 euróért. Ezt már csak abból is ki lehet találni, hogy a Moto G szérián belül dobják majd a készüléket piacra, ami egy kifejezetten ártakarékos sorozat.

Ettől függetlenül persze még jöhet a vagyonokba kerülő Edge+ 2 is, de látva azt, hogy egyre többen nehezményezik ezeket a magas árakat, a szakértők szerint Motorola számára jobb stratégia lenne, ha a Galaxy S20 FE – Pixel 5 – OnePlus 8T vonalat követné. Így újra visszatérhetnének a zászlóshajó-gyilkosok és a kedvező vételek.

[sc name=”facebook” ]

Fotó: Pocketnow

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
HL

HL

Vérbeli hírező, aki az egyik ujját mindig a techvilág ütőerén tartja. Ezért mondjuk csak kilenc ujjal gépel, de így is elég gyorsan nyomja. Kedvencei a mobilok (azon belül is a Pixel).

Ezeket olvastad már?