Az izraeli űrprogram egykori vezetője szerint az űrlények léteznek, de az emberiség még nincs felkészülve rájuk

Különös elmélettel állt elő az izraeli űrprogram volt vezetője, miszerint a földönkívüliek már kapcsolatban állnak az Egyesült Államokkal és Izraellel, és egy marsi földalatti bázison tanulmányozzák a világegyetem működését. 

Az emberiség még nincs felkészülve arra, hogy elfogadja: űrlények igenis léteznek – mondta Haim Eshed, az izraeli űrprogram ex-vezetője.


A The Jerusalem Post értesülései szerint, a most 87 éves, több állami kitűntetésben is részesült férfi azt állítja, hogy a földönkívüliek a világegyetem megértésén fáradoznak, amelyben az USA is segédkezik nekik egy föld alatti marsi bázison. A férfi szerint a világ vezetői már tudnak a kilétükről, Donald Trump pedig készen állt elmondani ezt az embereknek is, ám az űrlények elkerülve a tömeghisztériát megakadályozták benne az egykori amerikai elnököt.

Eshed szerint, ha különleges bejelentését mondjuk öt évvel korábbra időzíti, akkor az őrültek házába zárták volna, mondván, hogy elment az esze, ám mivel mára elismert professzor lett, és az évek múlásával az idegeneket övező felfogás is fejlődött valamelyest, a professzor bízik benne, hogy az emberek hisznek neki.

izraeli-űrprogram
Haim Eshed Fotó: Your New Here

Az űrkutató professzornak egyébként a közeljövőben jelenik meg új könyve The Universe Beyond the Horizon címmel, melyben minden bizonnyal az idegenekről is értekezni fog.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?