A Cyberpunk 2077 szexjeleneteit már a Pornhub oldalára is feltöltötték

Az utóbbi évek legjobban várt videojátékába lépten-nyomon belebotlani az interneten, a Cyberpunk 2077 néhány jelenete legutóbb például a Pornhub oldalán bukkant fel. 

Ha minden a tervek szerint alakul, december 10-én érkezik meg PC-re és konzolokra a már most óriási rajongótáborral rendelkező Cyberpunk 2077, amelyről a megjelent első kritikák is többnyire csak szuperlatívuszokban beszélnek.


Az új, nagyszabású videojáték akcióban, erőszakban és szexben gazdag lesz, a Pornhub videófeltöltőinek fantáziáját ez utóbbi kategória pedig már meg is mozgatta, ugyanis épphogy megjelentek az első kritikák a játékról, már fel is töltöttek egynéhány szexjelenetet a pornóoldalra. Bár a kiadásért felelős CD Projekt nyomatékosan kijelentette, hogy senki ne merészeljen kiadni részeletet a hivatalos játékból, egyesek mégis úgy gondolták, hogy a Cyberpunk 2077 bizonyos jelenetei a Pornhub oldalán is megférnek.

cyberpunk-2077
Fotó: Engadget

Mivel mi természetesen nem nézünk ilyen oldalakat, így nem is tudtuk csekkolni, hogy a videók fent vannak-e a portálon, ám külföldi lapértesülések szerint a tartalmak bizony még ott csücsülnek a pikáns videók között.

Az, hogy a játék ily módon ihlette meg a gamerek fantáziáját, nem olyan meglepő, ugyanis számtalan cikk kitárgyalta már, hogy egy erősen korhatáros játékról van szó, és nem csak azért, mert vér és erőszak van benne.

[sc name=”facebook” ]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?