2020 szeptemberében bemutatásra kerültek a legújabb üzleti felhasználásra és produktivitásra szánt MSI laptopok, amelyekkel a gyártó a pandémia okozta nehézségekre igyekezett válaszolni. Az új modellekre már az MSI ősszel bemutatott új logója került fel. A sorozat tagjai végre a magyar boltokban is kaphatóak.

Otthoni munkára és tanulásra

A Modern 14 B11MO-ban egy 11. generációs Intel Core i5 1137G7 processzor és az Intel Iris X grafikus megoldása található meg, amelyek együttesen elegendő teljesítményt nyújtanak a hétköznapi feladatok ellátására, így ideális megoldást jelentenek az otthoni munkát végző felhasználók, valamint a távoktatásra kényszerült diákok számára. Az 512 GB-os Gen 3 x4 NVMe SSD elegendő tárhelyet kínál a munkahelyi és az iskolai fájlok tárolásához, továbbá a későbbiekben bővíthető is egy PCIe Gen 4 megoldásra is a nagyobb adatátviteli sebesség elérése érdekében. A Full HD felbontású kijelző felett egy HD (720p @30 FPS) kamera is található. A Modern 14 laptopok széleskörű színválasztékkal rendelkeznek, ugyanis Urban Silver, Pure White, Carbon Gray, Rose Pink, Blue Stone és Beige Mousse színű változatok is készültek.

MSI Laptopok modern

A sorozat megvásárolható 15,6”-os kijelzővel is például itt.

Komolyabb munkára, videoszerkesztésre, grafikára

A Prestige 15 A11SCX laptopban egy Intel Core i7 1185G7 dolgozik, amely 4,8 GHz-es kétmagos Turbo Boost-tal és a legújabb Intel Iris X grafikus megoldással rendelkezik, valamint egy dedikált – 4 GB GDDR6 memóriával ellátott – NVIDIA Geforce 1650 Max-Q videokártya is található benne, amelyek együttesen biztosítják a nagy teljesítményt igénylő kép- és videoszerkesztési, 3D renderelési, valamint bármilyen más teljesítményigényes feladatok elvégzését. A két memóriafoglalatnak köszönhetően a gyárilag beépített 16 GB DDR4 memóriát akár 64 GB-ig is lehet bővíteni. A Prestige 15 modellek Thunderbolt 4 és PCIe Gen 4 támogatással is rendelkeznek, így páratlan sebességet nyújtanak az üzleti szakemberek számára. Az egyszerűbb bejelentkezés és a nagyobb adatvédelem érdekében pedig egy IR kamera, valamint egy ujjlenyomatolvasó is helyet kapott, amelyek támogatják a Windows Hello-t is.

MSI Laptopok prestige

Megvásárolható itt.

Az üzleti elit választása

Az MSI Summit E15 A11SCST egy kifejezetten az üzleti elit igényeire szabott laptop, amelyet egy Intel Core i7 1185G7 processzorral és egy NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti Max-Q 4 GB GDDR6 grafikus megoldással szereltek fel. Az 82 Whr teljesítményű akkumulátor akár 16 órás üzemidőt biztosít, a beépített Thunderbolt 4 portok és PCIe Gen 4 M.2 SSD foglalatok pedig minden eddiginél gyorsabb adatátvitelt tesznek lehetővé. Mindemellett a készülék egy Micro SD, valamint két USB 3.2 Gen 2 Type-A porttal is rendelkezik. A két memóriafoglalatnak köszönhetően a hasonlóan a Presitge 15-höz, a beépített 16 GB DDR4 memóriát akár 64 GB-ig is lehet bővíteni. A laptop támogatja az Intel Trusted Platform Module technológiát, amely hardveres titkosítást kínál a személyes adatok és jelszavak védelmére, továbbá az E15 a beépített IR kamerának és az ujjlenyomatolvasónak köszönhetően támogatja a Windows Hello bejelentkezést is.

MSI Laptopok Summit

Megvásárolható itt.

A világ legvékonyabb 15,6 hüvelykes gaming laptopja

A Stealth 15M a saját kategóriájában a világ legvékonyabb 15 hüvelykes laptopjának számít. Emellett egyike azon kevés gaming laptopoknak, amelyek támogatják a fejlett PCIe Gen 4 és Thunderbolt 4 eszközöket a 1,5-szer gyorsabb betöltési sebesség érdekében. A Stealth 15M a legújabb 11. generációs Intel Core sorozatú processzorral lett felszerelve egy GeForce RTX 2060 Max-Q/GTX 1660 Ti grafikus kártya társaságában és mindössze 15,95 mm-es vastagságú vázzal és 1,69 kg súllyal rendelkezik, így egy könnyedén hordozható megoldás, amely képes kielégíteni a modern technológiában jártas felhasználók igényeit. A laptopon továbbá két USB 3.2 Gen 1 Type-A port, egy Thunderbolt 4/USB 4.0 port, egy HDMI kimenet, egy 4 pólusú kombinált 3,5 mm-es jack audio be- és kimenet, valamint egy MicroSD kártya foglalat (RTX 2060 Max-Q modell esetén) is helyet kapott. Az új laptop fokozott hordozhatóságot és teljesítményt nyújt a munkafolyamatok és a játékok teljesítményének fokozása érdekében.

A Steath 15M várhatóan 2021. januárjában lesz hazánkban is elérhető Core Black és Pure White színekben.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!