Ígéretes gamer laptopnak tűnnek az MSI újdonságai

Az MSI laptopok kijelzője 300 Hz-es, akkumulátora pedig 99,9 Wh-s, ami játékos szemszögből elég jó, bár az ára is ehhez idomul. 

A CES 2020 számos érdekességet tartogat, így többek között az MSI legújabb laptopjait, melyek a játékosoknak vannak szánva, amennyiben nem sajnálják rá a pénzt. A két variáns közül az egyik az MSI GS66 Stealth, ami a nevét akár onnan is kaphatta, hogy a külseje nem utal a burkolat alatt lapuló erőre. Nem úgy, mint testvére, a GE66 Raider, melynek alsó élén a gyártó által „panorama aurora lightning” nevet kapott fénycsík található. Mindkét eszköz különlegessége, hogy a kijelző frissítése 300 Hz-ig tolható, bár ha így teszünk, akkor vélhetően hamar elfogyasztjuk a delejt a 99,9 Wh-s akkumulátorból.


Balról a GS66 Stealht, jobbról a GE66 Raider, Kép: Tom’s Hardware

Hozzá kell tenni, hogy ez a kapacitás azért jó, mert éppen alatta van annak a 100 Wh-s limitnek, amit az FAA (Federal Aviation Administration) szabott meg a repülőgépek fedélzetre vihető laptopok számára. A jelenlegi információk szerint mindkét MSI laptop 15,6 hüvelykes kijelzővel készül, és akár a tizedik generációs Core i9 H-sorozatú processzorral is rendelhető. A grafikus gyorsítót illetően a gyártó csak annyit közölt, Nvidia RTX GPU lesz benne, de arról nem tudni, hogy konkrétan melyik. A laptopok ára sem ismert még, ám ha abból indulunk ki, hogy az MS65 Stealth 1899 dollárba, az MS65 Raider pedig 1650 dollárba kerül, akkor sejthető, hogy az új modellek sem lesznek olcsóak. Plusz ha figyelembe vesszük, hogy az Asus Predator Triton 500 –  ami szintén 300 Hz-es gamer laptop – 2799 dollárt kóstál, valóban nagyra kell majd nyitni a pénztárcát.

Címkép: OC3D 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?