Jön a valaha volt legnagyobb 4K OLED tv

A pletykák szerint az LG Display egy 83 inches monstrummal robbant jövőre a 4K OLED tévés fronton.

Az év utolsó napjai mindig nagyon izgalmasak a tech univerzumban, hiszen ilyenkor már egy csomó érdekes infó vagy híresztelés lát napvilágot a következő év újításaival kapcsolatban. Idén többek között azt pletykázzák a bennfentesek, hogy jövőre az LG Display előáll minden idők legnagyobb 4K OLED kijelzőjével. Ami egyben azt is jelenti persze, hogy még hatalmasabb ilyen felbontású készülékek bukkannak majd fel.


4K OLED

Egészen pontosan egy vadi új 83 inches kijelzőről csiripolnak a madarak. Hogy miért pont ekkora azt ne kérdezze senki! Eddig a legnagyobb 4K panel 77 inches volt, szóval ez tényleg nagy ugrás. Az LG egyébként gyárt 88 hüvelykes OLED panelt is, csak hogy az már 8K felbontású. A dél-koreai konszern jelenleg több, mint tucatnyi cégnek szállít kijelzők, szóval nem lenne meglepő, ha jövőre felbukkannának a 83 colos Panasonic, Sony, Vizio, Grundig vagy Metz 4K OLED tévék, hogy csak néhány példát említsünk.

[sc name=”facebook” ]

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.

Ezeket olvastad már?