A Xiaomi Mi 11 az első olyan készülék, amiben a Snapdragon 888 csúcsprocesszor dolgozik, ez pedig az éjszakai mód minőségében is meglátszik. 

A napokban mutatták be az Mi 11-et, a Xiaomi legújabb csúcskészülékét, ami azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egy olyan processzort kapott, ami a Qualcomm ígérete szerint sokkal jobb eredményre képes, mint elődjei, és a mesterséges intelligenciával működő feladatokhoz is jobban illeszkedik.

Ez a teljesítmény támogatja a BlinkAI nevű cég mélytanuló algoritmusát is, ami a Xiaomi Mi 11 esetében az éjszakai módért felel. BlinkAI a következő videókban mutatja meg, hogy pontosan mit is takar ez a gyakorlatban.

A videó szerintünk magáért beszél, bár az igaz, javítani való még így is akad rendesen, néhol ugyanis az éjszakai mód bekapcsolását követően elmosódottnak tűnnek a tárgyak.

Egyelőre nincs hír arról, hogy Európába mikor juthat el a csúcskategóriás okostelefon, sőt a Xiaomi Mi 11 Pro-t is még homály fedi. Egyes híresztelések szerint erről a modellről sem kell azonban lemondani, csupán annyiról van szó, hogy később érkezik, valamikor a kínai újév után, azaz 2021. február 12-t követően kerülhet a boltok polcaira, a sima modellnél jobb kamerákkal és gyorsabb töltési képességekkel.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!