Az Apple elárulta mit kell tenni, ha valakinek bepárásodik belülről a drága AirPods Max fejhallgatója. 

Az Apple aktív zajszűréssel rendelkező AirPods Max fejhallgatója igen drága lett, de a teszteken sokan elégedettek vele. Leszámítva a tokját és a kikapcsolási módokat persze.

Most, hogy egyre többen használják, fény derült egy apróságra, ami sokak számára okozhat kellemetlenséget. Donald Filimon a Twitteren és a Redditen is hangot adott panaszának: hosszabb használat után az AirPods Max fülhallgatók belülről bepárásodnak, vizesek lesznek. Pedig sosem használja azokat párás környezetben, csak az asztalnál. A párásodás után a fejhallgató a füleket sem érzékeli. Kiszáradás után a fejhallgató újra jól működik. A jelenségről fotókat is megosztott.

Az AirPods Max fejhallgatók vásárlói nem örülnek majd a dolognak, de sajnos ez az egész a konkrét terméknél normális. A fülpárnák ugyanis csapdába ejtik a fülek mellett a hőt és a levegőt is, a fül külső része pedig izzad. Mivel az izzadtság nem tud megszökni, ezért a fém belső felületen csapódik le. Az Apple azt javasolja, hogy egy puha és száraz ruhával töröljék le az érintettek a fém belsőt.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!