A Moto G Stylus 2021 kolosszális méretű mobil lesz, és elődjéhez hasonlóan a készülékházból előhúzható toll sem marad el. 

A Motorola Moto G Stylus még 2020-ban került kiadásra az amerikai piacon, amelyet nem sokkal később a Moto G Pro követett Európában. Mindkét telefon legnagyobb különlegessége, hogy beépített érintő tollal szerelték fel őket.

A Voice szerint idén jöhet a tollas széria folytatása, ugyanis a Motorola nem tett le arról, hogy népszerűvé tegye különleges tollas modelljeit. A Moto G Stylus 2021 várhatóan Snapdragon 675 chipet kap, 4 GB RAM-mal, 128 GB tárhellyel és négy hátlapi kamerával.

Több forrás szerint is igen nagy telefonra kell számítanunk, 169,6 x 73,7 x 8,8 milliméteres paraméterekkel és 10,9 milliméter vastagsággal. Ez egyben azt is jelenti, hogy hosszabb és vastagabb lesz, mint a most forgalomban lévő Samsung Galaxy Note20 Ultra, ráadásul az említettel ellentétben inkább a középkategóriás telefonok sorát erősíti majd, így a majdani LG Stylo 7 versenytársa lehet.

Moto G Stylus
Fotó: Voice

A robosztus külső ellenére, a Moto G Stylus 2021 letisztult designt képvisel – amelyet a keskeny kávák tesznek elegáns megjelenésűvé -, a kamerafelállás tekintetében pedig egy 48+8+2+2 hátlapi kombót láthatunk. Ha minden igaz egy nosztalgiafaktor is megjelenik majd a készüléken, méghozzá az egyre ritkábban látott jack kimenet formájában.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!