torrentfreak
Fotó: Lehigh Venter

A TorrentFreak minden évben nyilvánosságra hozza, hogy mely sorozatot töltötték le a legtöbben. Sok év után először 2020-ban új „győztest” köszönthetünk. 

Az elmúlt hét évben a Trónok Harca egyszerűen letaszíthatatlan volt a BitTorrenttel legtöbbet illegálisan letöltött sorozatok trónjáról, ám az idei év ebben is, mint oly sok minden másban változást hozott. Mivel 2019-ben véget ért a George R. R. Martin nagysikerű regénysorozata alapján készült fantasy, itt volt az ideje, hogy új győztes kerüljön a trónra: sok-sok év elteltével a  TorrentFreak szerint új királyt köszönthetünk a Disney + Star Wars-sorozata, a The Mandalorin személyében.

A széria elképesztően nagy arányú letöltése egyébként annak is köszönhető, hogy sok országban, például hazánkban sincs Disney +- szolgáltatás, így sok helyen nincs is legális módja annak, ha meg szeretnénk nézni a sorozatot. A Disney + egyébként még 2019 november 12-én startolt el Amerikában, májusra pedig már elérte az 50 milliós előfizetői bázist.

A The Mandalorin sorozat szédületes sikere mellett, a második legtöbbet letöltött széria a The Boys lett, aztán pedig a Westworld, de olyan sorozatok is bekerültek a TOP10-be, mint a Vikingek, a Star Trek: Picard, a Rick és Morty, a The Walking Dead, a Stephen King alapján készült A kívülálló. A lista utolsó két helyét a The CW csatorna két sorozata, a Zöld íjász és a Flash – A Villám foglalhatta el.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!